skip to Main Content

DEFINITII
Termenii „Take 1 Public”, “Take 1”, „Take 1 Events”, „www.take1.ro”, „site-ul”, „noi”, „compania” reprezinta firma Take 1 Public SRL si serviciile sale prezentate prin acest site.
Prin termenul „Utilizatorul” intelegem toate persoanele fizice si/sau juridice care acceseaza site-ul www.take1.ro, indiferent de motiv.
Termenii „Regulament”, „Acord”, „Contract”, „Termeni si conditii” sunt folositi pentru a desemna prezentul contract de utilizare.

ACCEPTAREA CONTRACTULUI DE UTILIZARE
Acest contract se aplica site-ului www.take1.ro, serviciilor si continutului acestuia.
Site-ul, serviciile si continutul www.take1.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs. fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul www.take1.ro si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea site-ului, indicati ca acceptati sa respectati Termenii si Conditiile noastre. Take 1 Public SRL, numita in continuare „Compania”, poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a site-ului www.take1.ro reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

DESCRIEREA SERVICIILOR
Site www.take1.ro ofera utilizatorilor acces la serviciile oferite de catre Take 1 Public SRL. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca aceste servicii vor include si publicitate in viitor, iar publicitatea este necesara site-ului www.take1.ro pentru furnizarea serviciilor sale.
Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile prezentate sunt oferite „asa cum sunt”, iar www.take1.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru eventualele erori in site.

INFORMATII PENTRU UTILIZATORI
In momentul in care ne contactati prin formularul de contact de pe site, vi se vor cere anumite informatii incluzand o adresa de e-mail valida. Pe langa termenii si conditiile care vor fi reglementate in politica site-ului, dumneavoastra intelegeti si acceptati faptul ca Take 1 Public SRL poate divulga unei terte persoane anumite informatii continute in cererea dumneavoastra de contact.
Take 1 Public SRL nu va divulga unei terte persoane numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul dumneavoastra de telefon fara consimtamantul dumneavoastra, cu exceptia cazurilor prevazute de lege cand comunicarea acestor informatii este necesara.
Take 1 Public SRL isi rezerva dreptul de a va oferi serviciile si produsele unui tert, bazandu-se pe datele mentionate in inregistrarea dumneavoastra in orice moment dupa ce aceasta a avut loc; asemenea oferte pot fi facute de catre Take 1 Public SRL sau de catre un tert implicat.

UTILIZAREA MATERIALELOR
Take 1 Public SRL va autorizeaza sa vizualizati materialele de pe site-ul www.take1.ro, dar nu permite descarcarea sau folosirea acestora in alte scopuri inclusiv cele comerciale sau personale. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografii precum si alte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor. Intregul material este proprietatea Take 1 Public SRL. Compilatia (adica adunarea si rearanjarea) continutului acestui site web este dreptul exclusiv a Take 1 Public SRL, drept protejat de legile in vigoare. Folosirea neautorizata a materialului reprezinta o incalcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.

RELATIA CU COMPANIILE CARE FAC PUBLICITATE PE SITE-UL WWW.TAKE1.RO
Take 1 Public SRL ruleaza campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului www.take1.ro
Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. Take 1 Public SRL nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-ului www.take1.ro.
PRIN AGREAREA TERMENILOR PREZENTULUI CONTRACT ACORDATI DREPTUL TAKE 1 PUBLIC SRL DE A VA TRIMITE PERIODIC E-MAIL-URI CU INFORMATII SAU OFERTE SPECIALE.

LEGATURI CATRE ALTI FURNIZORI DE INFORMATII SAU SERVICII
Site-ul www.take1.ro poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece Take 1 Public SRL nu are nici un control asupra acestor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca firma Take 1 Public SRL nu este responsabila de disponibilitatea acestora si nu garanteaza si nu este responsabila pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse.
Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca Take 1 Public SRL nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

RESPONSABILITATILE TAKE 1 PUBLIC SRL
Materialul de pe site-ul www.take1.ro poate contine inexactitati sau greseli gramaticale. Take 1 Public SRL nu isi asuma veridicitatea si exactitatea materialului de pe site. Dumneavoastra luati cunostinta si sunteti de acord cu faptul ca Take 1 Public SRL NU poate fi facut responsabil pentru forma, continutul sau exactitatea material continut sau plasat pe site.

LIMITAREA RESPONSABILITATII
Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca Take 1 Public SRL nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire sau alte pagube:
a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului www.take1.ro
b) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra
c) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului www.take1.ro
d) orice alta problema legata de serviciile site-ului

DECLARATI IN MOD EXPRES CA INTELEGETI SI CA SUNTETI DE ACORD CU URMATOARELE AFIRMATII:
a) utilizarea serviciilor site-ului www.take1.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul „asa cum sunt” sau „asa cum sunt disponibile”
b) Take 1 Public SRL nu ofera nici o garantie ca:
b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra
b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori
b.3) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea site-ului www.take1.ro si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere
b.4) orice eroare de program va fi corectata
c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Take 1 Public SRL se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati site-ul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

GENERALITATI
Daca vreo prevedere din acest capitol „Termeni si Conditii” este considerata invalida de catre forurile legale competente, invaliditatea unei asemenea prevederi nu va afecta valabilitatea celorlalte prevederi ale „Termeni si Conditii”, acestea ramanand in vigoare. Acesti „Termeni si Conditii” constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si Take 1 Public SRL in privinta utilizarii site-ului www.take1.ro
Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.
Prezentul acord constituie o conventie intre dumneavoastra si Take 1 Public SRL si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului www.take1.ro, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si Take 1 Public SRL. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si Take 1 Public SRL vor fi guvernate de legile aplicabile in Romania.

Copyright ©2017. Take 1, toate drepturile rezervate. Termeni si conditii.