skip to Main Content

„Am lucrat împreuna cu Take 1 la câteva proiecte si de fiecare data am fost bucuroasa ca am luat aceasta decizie. Corina este o persoana inventiva care îsi pune amprenta pe fiecare proiect pe care-l deruleaza. Plina de idei originale, a gasit împreuna cu echipa ei solutii pentru a le pune în practica, iar evenimentul nostru a devenit remarcabil. Sunt convinsa ca si urmatorul eveniment pe care Take 1 îl va organiza pentru noi va fi de succes.”

„Am avut placerea sa lucram in mai multe ocazii cu agentia Take 1 Events,pentru evenimente pe care compania noastra le organizeaza in mod traditional, cum este  „Ziua Petrolistului”, dar si pentru evenimente sau activitati noi, pe care le-am conceput impreuna, cum a fost decorarea spatiului de birouri si intampinarea doamnelor angajate la Petrom, cu ocazia zilei de „1 Martie”. De fiecare data am simtit siguranta si increderea de a lucra la impreuna cu o echipa de profesionisti, care planifica toate actiunile si isi asuma responsabilitatea pentru cele mai neprevazute situatii care pot avea loc in organizarea unui eveniment. Ii recomandam cu toata caldurapentru bucuria pe care o au cand lucreaza! „

“Am organizat evenimente alaturi de Take 1 Events inca din anul 2004:  „Bal Mascat de Craciun”, „Tropical Party”, „Parada Palariilor”, „Danone World Cup”, Danone Day – aniversarea a 10 ani in Romania, teambuilding-uri, petreceri pentru copii, evenimente de 1 si 8 martie, aniversari in cadrul companiei. Cu toate aceste ocazii ne-am bucurat de colaborarea echipei Take 1, care ne-a oferit idei noi, organizarea si implementarea profesionista a evenimentelor, prin intelegerea culturii organizatiei noastre. Recomandam cu caldura echipa Take 1 pentru organizarea profesionista a evenimentelor de afaceri.”

„Am colaborat cu Take 1 in campania de rebranding – Mia , noul nostru brand de deserturi, pozitionat pe rasfat. In februarie, impreuna cu echipa Take 1 am organizat campania “Savureaza clipe de rasfat!” in trei malluri din Bucuresti. Desi a fost un eveniment neconventional, agentia a reusit sa ne suprinda pozitiv prin creativitatea, dedicarea si responsabilitatea cu care au realizat fiecare minut al evenimentului. Personal, le multumesc pentru increderea pe care mi-au castigat-o intr-un timp atat de scurt!”

„Colaborarea noastra cu echipa Take1Events a vizat desfasurarea unui proiect ambitios – o campanie de promovare a gamei dermocosmetice Iwostin in principalele retele de farmacii, prin care ne-am dorit, in primul rand, sa raspundem nevoilor de informare si de educare cosmetica ale consumatorilor. Pornind de la concept pana la implementarea minutioasa si relationarea directa cu consumatorii in farmacii, am avut placerea sa regasim in echipa Take1Events un partener dinamic, implicat, care a urmarit constant sa optimizeze proiectul, sa propuna cele mai bune solutii pentru obiectivele stabilite, a anticipat probleme si a reusit sa gaseasca variantele potrivite de executie. Iar rezultatele nu au intarziat sa apara. A fost cu siguranta o campanie nu doar frumoasa, ci si fructuoasa :). Am pus in practica tot ceea ce am pus pe hartie, intr-un mod profesionist si eficient. Felicitari inca o data acestei echipe energice, inovatoare, care stie ca atentia cu care urmaresti fiecare detaliu transforma un simplu proiect intr-o mare reusita!”

In cadrul colaborarii noastre pentru evenimentul Ziua Zugravului, Take 1 Events a reusit sa ne indeplineasca dorintele si asteptarile de fiecare data. Felicitari pentru profesionalism, pentru capacitatea de a intelege clientul si a veni in intampinarea dorintelor acestuia.